Aansprakelijkheid

Kleurechtheid van productfoto’s

Onze productfoto’s worden gemaakt door professionele fotografen en worden gecontroleerd en gecallibreerd op kleurechtheid.

Ondanks onze zorgvuldigheid bestaat de mogelijkheid dat de kleur anders is als u het product ontvangt. De verschillen in weergave onstaan door de instellingen en kleurwarmte van uw monitor.

Indien u zeker wilt zijn van de juiste kleur kunt contact opnemen met onze Servicedesk.

Copyright & Disclaimer

Op deze website rust auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site, teksten en productfoto’s te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy bestemd voor eigen gebruik.
Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Expert In Wijn is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Alle woord- en beeldmerken, iconen en foto’s op deze website zijn eigendom van Expert In Wijn tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Expert In Wijn is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor ‘kennelijke’ (type-)fouten.

Phone: 035 763 2025
Peter Planciusplein 71
1212BV Hilversum