Ruilen of retourneren van uw aankoop

Ruilen of retourneren van uw aankoop? Wij doen niet moeilijk, zolang u zich aan de spelregels houdt bieden wij ook na uw aankoop een uitstekende service. Wij zijn lid van de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie en conformeren ons aan de Algemene Voorwaarden. Zo hebt u bij ons een bedenktijdtermijn van 14 dagen. U kunt binnen deze 14 dagen aangeven een artikel te willen retourneren. U kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping, maar u bent hiertoe niet verplicht. Vanaf dat moment heeft u 14 dagen om het artikel terug te sturen. Zo spoedig mogelijk en uiterlijk 14 dagen na ontbinding betalen wij uw volledige aankoopbedrag terug, inclusief de betaalde bezorgkosten. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. Wij kunnen wachten met terugbetaling todat wij de retourzending hebben ontvangen, of u kunt aantonen dat u het product/de producten heeft geretourneerd.

Indien u een artikel wenst te ruilen voor een ander artikel of wilt retourneren volgt u dan de stappen zoals hieronder zijn weergegeven:

Let op: wij rekenen geen verzendkosten voor verzending van het nieuwe artikel naar uw adres!

Procedure voor ruilen & retourneren conform algemene voorwaarden Thuiswinkel:

  1. Download hier uw modelformulier voor herroeping (Download)
  2. Vul het formulier in en stuur deze tezamen met uw artikelen terug naar het adres zoals vermeld op het formulier
  3. Een vervangend artikel zal, mits voorradig, binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw retourzending worden toegestuurd.

Uitzonderingen

Niet alle artikelen komen in aanmerking voor retourneren. Indien u meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan (om te kijken of u het artikel wil houden) en dat daardoor schade aan het product ontstaat, bent u voor deze waardevermindering aansprakelijk. U mag de producten uiteraard wel beoordelen/gebruiken zoals in een winkel ook mogelijk is. Artikelen waarvoor de waardevermindering in rekening wordt gebracht zijn artikelen die:

  • Beschadigd zijn na het openen van de verpakking.
  • Naar ons worden verstuurd met “RETOUR AFZENDER”.
  • Slag- of stootschade hebben ondervonden.
  • Zakelijke bestellingen en custom-made artikelen kunnen niet worden geretourneerd

Voor zakelijke bestellingen kunnen, indien niet custom-made, de artikelen wel worden geruild voor een andere kleur/design.
Lees voor meer informatie ook onze Algemene Voorwaarden.

Phone: 035 763 2025
Peter Planciusplein 71
1212BV Hilversum