Betalen

Bij Expert In Wijn bieden wij u een aantal zeer gemakkelijke betaalmethode aan en bijna allemaal zonder extra kosten. Kiest u zelf de methode die u het gemakkelijkst vindt.

Betaalmethode Kosten Verwerkingsduur Beveiliging
iDeal geen Direct SLL + Beveiliging van uw bank
Mastercard geen Direct SSL 3D Secure PIN
Visa geen Direct SSL + Verified by VISA
American Express geen Direct SSL
Overboeking geen 2-3 Werkdagen Internet Bankieren
Op rekening (Zakelijk) Geen Direct Internet Bankieren
Rembours €14,99 Direct (na betaling bij postbedrijf)

Online betalen met iDeal
iDEAL is betalen via internetbankieren via uw eigen bank, dus vertrouwd, veilig, gemakkelijk en snel. Hoe werkt iDeal? Op het moment dat u een onlineaankoop wilt afrekenen, kunt u op het scherm kiezen uit verschillende betalingsmogelijkheden.

• U kiest dan voor iDEAL. Daarna selecteert u de bank waar u uw onlinebankzaken regelt. U komt dan in het internetbankierprogramma van uw eigen bank terecht waar alle relevante gegevens al staan ingevuld. Voor u dus geen ‘gedoe’ met het overnemen van ordernummers en bedragen.
• Vervolgens autoriseert u de betaling op de voor u bekende manier – e.dentifier, ASN Digipas, Acces Key, Easykey, Tan-code, Random Reader, Digipas of Identifier – van uw bank.
• Daarna bevestigt uw bank de betaling. Ten slotte verlaat u het internetbankierprogramma en keert u weer terug naar een van onze webshops. U ontvangt hiervan een ontvangst bevestiging per email. Bovendien betaalt u voor iDeal bij ons niets extra! Voor een online demo van iDeal klikt uhier. .

Direct zichtbaar op uw rekeningoverzicht
Uw betaling is meteen zichtbaar in uw elektronische rekeningoverzicht van uw bank. Heel handig want zo houdt u overzicht op uw betalingen, bovendien zijn uw naam en rekeningnummer pas bekend bij ons nadat u de betaling heeft goedgekeurd.

Een onbekende naam op uw bankafschrift
Wanneer u een online-aankoop doet, verwacht u dat de naam van de webshops op uw rekeningoverzicht verschijnt. Omdat de webshop waar u uw aankoop doet onderdeel uitmaakt van een groter moederbedrijf zal u op uw afschrift de naam Expert In Wijn te zien zijn. Uw betaling komt via dit rekeningnummer bij de juiste webshop terecht.

Online en telefonisch betalen met uw CreditCard
Online
Betalen met uw creditcard op Internet is net zo veilig, gemakkelijk en simpel als in de winkel. Online betalen met creditcard werkt als volgt:
• U vult slechts het creditcard nummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode op de achterkant van de creditcard (CVC code) in op de betaalpagina van Expert In Wijn
• U hoeft u niet te registreren om online een betaling te kunnen doen.

LET OP: Zowel Mastercard, als VISA en American Express vragen bij online betalen om het invoeren van een extra PIN code. Dit ter voorkoming van fraude en misbruik van uw creditcard. Bij Mastercard heet dit 3D Secure en bij VISA verified by VISA. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening.

Telefonisch
Toch liever een medewerker spreken en uw bestelling direct plaatsen en afrekenen? Bij ons kan dat uiteraard. Via onze telefonische Servicedesk kunt u telefonisch uw bestelling plaatsen en direct uw bestelling betalen met uw creditcard. Zo wordt uw bestelling direct verwerkt en heeft u het nog sneller in huis. Veilig en simpel, onze professionele Servicedesk medewerkers staan u graag te woord op +31 (0)35 763 2025.

Overboeking
Uiteraard kunt u bij ons ook uw bestelling betalen door middel van een overboeking (vaak via internetbankieren). Als u tijdens het plaatsen van de bestelling kiest voor overboeking ontvangt u per email de instructies voor het overboeken van het totaalbedrag.

LET OP: verwerking van uw betaling via overboeking duurt 2-3 werkdagen, als u een bestelling snel in huis wilt hebben kiest u dan voor een van onze andere betaalmethoden.

Kopen op rekening voor zakelijke klanten
Voor zakelijke klanten hebben wij de mogelijkheid om op rekening te kopen. Dit is gemakkelijk als u snel uw bestelling op kantoor bezorgd wil hebben zonder dat u de betaling prive moet voorschieten en vervolgens bij uw werkgever het bedrag moet declareren.
Na plaatsing van uw bestelling ontvangt u een factuur achteraf die u per bank kunt voldoen. Om in aanmerking te komen voor kopen op rekening dient uw bedrijf:
• Ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel
• Over een geldig BTW nummer te beschikken
• De bestelling te laten plaatsen door een persoon die bevoegd is aankopen te doen

Voor kopen op rekening worden geen administratie- en verzendkosten in rekening gebracht. Onze Business Desk neemt na plaatsing van uw bestelling telefonisch contact met u op ter verificatie. Heeft u vooraf vragen neemt u dan contact op met de Business Desk op +31 (0)35 763 2025.

Phone: 035 763 2025
Peter Planciusplein 71
1212BV Hilversum